Aktuality / akce

Křesťanský ples 2019 je za námi...

V sobotu 12. ledna 2019 se v Obecním domě v Petrovicích konal již tradiční Křesťanský ples.

Vše vypuklo ve 20:00, kdy se na tanečním parketu jako první představili někteří z absolventů Domova sv. Zdislavy. Během celého večera k tanci a poslechu hrála skupina AXIOM. O taneční zábavu se postaraly Zářící ženy. A protože letos Domov sv. Zdislavy slaví 20 let své existence, promítaly se během plesu fotografie ukazující vznik, historii i současné aktivity, které spolek Rodina Předbořice pořádá. Novinkou letošního plesu byl fotokoutek. Fotografie, které jste si v něm nechali pořídit najdete na našem facebooku.

O půlnoci proběhlo již tradiční losování tomboly. Soutěžilo se např. o dřevěné židličky, proutěné košíky, popelnici, potřeby do domácnosti či o poukazy do Albi v hodnotě 2000,- Kč a 3000,- Kč. Hlavní cenou byl zahradní grill. Výtěžek z tomboly půjde na provoz Domova sv. Zdislavy.

Děkujeme Vám všem, kteří jste se jakýmkoli způsobem podíleli na přípravě plesu – za všechny dary do tomboly, za Vaši práci, a především za to, že jste v tak hojném počtu dorazili a vytvořili skvělou atmosféru.

Tak zas za rok!