Aktuality / akce

Jak jsme začali nový školní rok?

Celé prázdniny bylo v Domově sv. Zdislavy rušno. V červenci se zde konaly letní tábory, v srpnu probíhala menší rekonstrukce, proto nám nový školní rok přinesl mnoho změn.

V Domově sv. Zdislavy proběhla výměna podlahy, vymalovalo se a během září bude probíhat oprava fasády na Bosco Centru.
Děkujeme všem sponzorům, kteří na tyto práce přispěli - finančně i svým časem a prací.

Jak jistě mnozí víte, sestra Pavlína měla v červenci autonehodu. Je již v pořádku a prochází rekonvalescencí. Znamenalo to ovšem pro chod našeho denního zařízení pro děti předškolního věku komplikace. Ty se nakonec podařilo vyřešit a během toho, co se bude s. Pavlína zotavovat, se o děti budou starat sestry z různých řádů a kongerací z celého Česka a Slovenska. V září je zde sestra Blanka, Satmarka ze slovenského Vrícka.

Velké díky proto patří všem sestrám a jejich představeným, které nám zde svou přítomností v Domově sv. Zdislavy velmi pomohou. 

Prosíme, myslete na sestru Pavlínu a na všechny řády a kongregace ve svých modlitbách. Děkujeme.


A co jsme už všechno stihli ve "školce" prožít?

Oslavili jsme společně Aničky narozeniny. Těšili jsme se z nových koberců. A protože letošní téma je Z pohádky do pohádky, seznámili jsme se s pohádkou O kováři a krásné princezně. Tu se Dominik dokonce naučil a následně nám ji zahrál s loutkami, které jsme si společně vyrobili.

Fotografie toho, co jsme první školní týden dělali, naleznete v naší galerii.

A my se těšíme na to, co nám tento školní rok přinese, co nového se naučíme a co krásného spolu prožijeme!